Про що потрібно знати перш за все?

Щоб підібрати найбільш вдалу палітру, варто визначити сезон і місце проведення весілля, а також її тематику. Також заздалегідь палітру варто підібрати під наряди молодят і гостей. Наприклад, наречена, одягнена в екстравагантну сукню, буде безглуздо виглядати в класичній обстановці.

аксесуари

Театр починається з вішалки, а весілля-з запрошень. Настійно рекомендується оформляти запрошення в стилі самого свята.

Базові кольори:

червоний

Всі відтінки червоного кольору дуже вдало можна вписати в дизайн свого весілля. Особливо елегантно і дорого буде виглядати колір бордо. Але не можна забувати, що все повинно бути в міру. Червоний найкраще поєднувати з нейтральним білим.

синій

Даного кольору слід віддати перевагу, якщо весілля буде святкуватися на узбережжі або ж оформлена в космічному стилі. Для букета відмінно підійде поєднання білих і синіх кольорів.

класичний білий

Самим нейтральним і актуальному варіантом буде білий колір. Цікавим рішенням буде модний елегантний білий костюм. Для різноманітності можна підібрати яскравий букет для нареченої.

Смарагдовий

Даний колір внесе жвавість в дизайн. Дуже гармонійно виглядає взимку і навесні. Надає елегантність і свіжість інтер’єру.
Рожевий кварц

Весілля буде виглядати не нудно, але й не занадто екстравагантно, якщо оформити її в такому варіанті. Колір дуже ніжний. Для букета найкраще вибирати ніжні об’ємні квіти, наприклад, півонії.

ніжні тони

Основним кольором можна вибрати персикової, ніжно-блакитний, світло-бузковий і так далі. Всі вони поєднуються з сірим і білим. Доречно будуть дивитися легкі шифонові штори і ніжні драпіровки.

Тематичне весілля

Все частіше і частіше зустрічаються пари, які бажають влаштувати своє свято в стилі улюбленої гри, фільму, країни і так далі. Для того, щоб весілля дійсно була оригінальною, варто додати щось від себе. Наприклад, якщо наречена Білосніжка, то її подруги можуть уособлювати сім гномів. Для весільної сукні можна підібрати інші відтінки, проте впізнаваність повинна зберегтися.

Будь-яке свято буде виглядати прекрасно, якщо його правильно прикрасити. Не можна забувати про те, що в усьому має бути міра. Ні в якому разі, не можна змішувати 2 і більше стилів між собою. Якщо є сумніви, то краще за все звернутись у Львівський весільний салон Флердоранж, та запросити професійного дизайнера, який підкаже, як все прикрасити.

 

Добавить комментарий

Свежие записи

Архивы