Як створити особливу і стильну весілля?Настання Нового року означає, що майбутній весільний сезон не за горами і питання, якими з року в рік задаються нареченої, знову стають актуальними. Як створити особливу і стильну весілля?

Що до сих пір в тренді, а що вже кануло в лету? Відповіді на ці та інші запитання шукайте в нашій новій статті, де ми розповідаємо про семи гарячих весільних тенденціях, які будуть актуальні в цьому році. Let’s go — дослідити!

Хто б міг подумати, що тренд буде задавати сьогоднішня дійсність. Активний спосіб життя і постійний рух асоціюються з яскравими, насиченими відтінками, що, само собою, відсуває так модну колись пастель на другий план. Можливо, саме тому інститут кольору PANTONE оголосив ефектний, що провокує і глибокий фіолетовий відтінок PANTONE 18-3838 Ultra Violet кольором 2019 року. До речі, ультрафіолет не обійшла стороною і модний світ. На подіумах в колекціях осінньо-зимового сезону його вже продемонстрували Fendi, Elie Saab, Chanel і Gucci.

Ідея повітряного простору не нова, але все більше набирає свою популярність. Очевидно, що гучне весілля минає тільки посприяла цьому. А все тому, що спеціально для торжества герцогині Кембриджської Піппи Міддлтон і мільйонера-фінансиста Джеймса Меттьюз була побудована скляна оранжерея загальною площею 500 квадратних метрів. І тепер нареченої, натхненні цими красотами, хочуть також. Так що особливою популярністю в цьому році будуть користуватися просторі банкетні хали з панорамними вікнами і чудовими видами. Повітряна і наповнена світлом весілля — тренди №2 в нинішньому сезоні.

Якщо раніше на весіллі прикрашали столи і стільці, то тепер основна увага буде сконцентрована на стелях і стінах (велика кількість різнокольорових квітів над гостями під час весільної вечері наповнить приміщення атмосферою чарівного саду і, чого лукавити, буде ефектно виглядати на фотографіях), а класичні квіткові композиції на столах і стільцях замінять вінки з ароматних трав. А ще не варто забувати про улюбленому прийомі наречених — поєднанні старовинних елементів з сучасними. До речі, за словами креативного директора і стиліста Ginny Au, сьогодні декором можуть виступати навіть … горшкові рослини. Для того, щоб такі квіткові включення гармонійно поєднувалися з природним середовищем і виглядали доречно, досить обернути горщики підходящими по стилістиці і концепції тканинами, тим самим приховавши їх від сторонніх глаз.

Безумовно, в цьому сезоні великою популярністю буде користуватися фіолетово-рожева колірна гамма і її різноманітні варіації. В тренді залишається змішання пастельних відтінків з яскравими. Якщо говорити про форму букета, то тут все більш ніж просто. Букети вільних форм (як горизонтальної, так і вертикальної) продовжують підкорювати серця наречених. Якими вони будуть — з зеленню або без, чарівним зефірної хмарою або химерної форми, вирішувати Вам. Фантазуйте, адже сьогодні це тільки вітається!

Сміливим і яскравим нареченим присвячується. У 2021 році дизайнери пропонують нам вінчальні сукні з чорними акцентами. Саме контраст білого і чорного — один з найбільш цікавих трендів сезону. Також в моді будуть весільні сукні з елементами історичних костюмів: коміри-стійки, об’ємні рукави і довгі Кейп.Любителькам романтичних образів припадуть до смаку 3D-квіти, що прикрасили не одну bridal-колекцію.

Що стосується кольору — тут ситуація дещо змінюється. Дизайнери відходять від класичних відтінків білого і кремового, все частіше використовуючи різні вставки або створюючи повністю кольорові моделі. До речі, в новому сезоні ти можеш відмовитися від сукні зовсім, замінивши його оригінальним весільним комбінезоном або брючним костюмом. Також не забувай про масивні весільні аксесуари, які на тлі мінімалістичний силуетів весільних суконь будуть тільки вигравати.

Комментарии запрещены.

Свежие записи

Архивы