Щороку більше курців віддають перевагу електронним сигаретам перед традиційними цигарками, особливо молодь. Культура паління дуже змінилась, і одноразові електронні цигарки в Україні стали трендом. Щоб отримати максимальне задоволення від паріння, варто усвідомлено вибирати виріб.

 

Критерії вибору одноразових електронних сигарет

Величезна кількість пропозицій, наприклад, як в спеціалізованому інтернет-магазині Sigara.kiev.ua, може ускладнити вибір одноразки, або людина обере перше, що трапиться на очі. Уникнути цього допоможе розуміння ключових характеристик вейпів.

 

  1. Тип нікотину. Нікотинова основа в одноразках буває органічного походження, через прямий синтез натуральних рослин тютюну, та сольового. Органічний плавно всмоктується організмом, а сольовий набагато швидше, створює ефект терпкості у горлі.
  2. Міцність. Цей показник залежить від кількості нікотину в 1 мл суміші. Є рідини з нульовим вмістом нікотину та до 60 мг/мл заправки. Значення впливає на важкість цигарки та швидкість насичення організму тютюновим алкалоїдом.
  3. Пропорції компонентів у складі суміші. Цей показник вказує на співвідношення основних компонентів VG/PG – гліцерину до пропіленгліколю. При рівноцінних пропорціях клубок пару буде незначним, а в горлі відчуватиметься різкість. Зі збільшенням концентрації гліцерину смак стає м’якшим, а дим стає густішим. При переважанні пропіленгліколю смак буде максимально наближений до відчуттів від паління звичайних тютюнових виробів.
  4. Аромати. Підібрати щось незвичне, цікаве чи традиційне зможе будь-який поціновувач вейпів. Україна не обмежує виробників одноразових електронок у смакових рішеннях. Є моноаромати та мікси аромоксамитів, які щоразу дарують незвичні відчуття.

 

Продається також преміум рідина для електронних сигарет в Україні. Від звичайних сумішей її відрізняє чистий смак, глибокий аромат та тривалий посмак, складна рецептура та виключно натуральні компоненти. В таких одноразок покращена насиченість та густота.

 

На скільки вистачає одноразок

Продаються одноразові електронні сигарети з різним об’ємом бака та місткістю акумулятора. Найпоширеніші вейпи на:

 

  • 300 затягувань – мінімальний варіант затягувань, пристрою вистачить, в залежності від інтенсивності паління, на 1–3 дні, належать до малопотужних моделей;
  • 800 – середні за вмістом;
  • 1500 – підходять для тих, хто багато палить, одноразка замінить 6 традиційних пачок цигарок;
  • 2000 – вейпу вистачить від тижня до кількох.

 

На скільки часу вистачить одноразки конкретній людині, неможливо точно назвати, це залежить від частоти куріння та глибини затяжки.

Комментарии запрещены.

Свежие записи

Архивы