продати волосся львівУ житті будь-якої жінки трапляються моменти, коли з’являється бажання змінити свою зовнішність – за допомогою стильної стрижки легко досягти бажаного результату. Пасма, що зрізаються при цьому часто просто викидаються. Якщо знаходитесь у Львові і хотіли б продати волосся Львів, зверніться на сайт https://lux-salon.com.ua/ua.
Продати волосся може жінка будь-якого віку. Дитяче волосся цінується вище оскільки воно м’якше, волосся літніх — нижче через сивину. Чим довше волосся, тим вища ціна за 100 грам.

Які параметри перевіряються при покупці волосся та що впливає на вартість

Скупники враховують кілька моментів:

1. довжина — при скуповуванні виступає основним параметром;

2. якість, що впливає вартість. Волосся, яке ніколи не фарбувалося і за яким був ретельний                  догляд, цінуються набагато більше волосся, яке страждало від хімічних складів фарб і                        тоніків. Пофарбоване будь-яким видом фарб і волосся з ковтунами не приймаються;

3. колір — чим світліше волосся, тим дорожче воно коштує.

Остаточна ціна залежить від ваги, тобто продати їх без зважування не вийде, оскільки це волосся ваговий товар. У середньому волосся довжиною в 50-55 сантиметрів важить близько 150 грамів.

Продаж волосся — що потрібно враховувати

Чорне і каштанове волосся зазвичай не купується або як мінімум користується меншим попитом. Те саме стосується і волосся поганої якості. До поганої якості можна віднести такі поняття, як ламкість, що січеться по довжині, нерівне зростання волосся.

Якщо раніше локони купували тільки для перук, то сьогодні – також і для нарощування. Якісне нарощування неможливе без покупки натурального волосся для створення донорських пасм.
Деякі жінки зрізають волосся самостійно, а все потім намагаються здати їх спеціалістам. Але так робити не можна, оскільки може виникнути дві проблеми. Перша — волосся взагалі не прийматимуть. Друга — скоріше за все, вартість зменшиться через недорізану довжину або через невисоку якість. Краще за все — звертатися до тих, хто професійно займається скупкою, вони все зроблять правильно.

Перукарня завжди із задоволенням купує натуральне, «живе», жіноче волосся, яке відповідає всім вимогам якості. Саме від них залежить, скільки коштує волосся.
Вважається, що дитяче волосся, в силу віку, може бути менш схильне до хімічної обробки, ніж жіноче волосся. Іноді зустрічається дитяче волосся, яке поступається волоссю дорослих людей за якістю та здоров’ям, і тут складно проводити якісь фінансові аналогії. Кожен випадок є індивідуальним і треба оцінювати його окремо.

Комментарии запрещены.

Свежие записи

Архивы