Святий Миколай – перший із зимових чарівників, який поспішає до кожної дитини з подарунками, тому всі малюки чекають його, намагаючись бути чемними і слухняними. І якщо раніше він клав ці подарунки під подушку, залишаючись невидимим, то тепер його все частіше можна побачити як альтернативу Діду Морозу. А як же відрізнити цих двох персонажів? Звісно ж, завдяки костюму. Кожен елемент вбрання відіграє важливу роль, і посох Святого Миколая – не виняток.

Чарівний символ

Всім відомо, що у Святого Миколая був реальний прототип, тому його вбрання важко сплутати з якимось іншим костюмом. Воно дуже схоже на вбрання священика, бо саме ним і був той, хто з плином часу перетворився на доброго чарівника. Але чи потрібен йому посох, якщо це був реальний священнослужитель? Ніхто ж з нас не бачив священика з такою розкішною палицею, тому це питання дуже слушне.
Посох – це чарівний предмет, який завжди приваблює дітлахів, тому не варто нехтувати ним, створюючи образ Святого Миколая. Очевидно ж, що чарівник – особа досить поважного віку, і долати такі великі відстані йому непросто. Отут і стане в нагоді палиця, на яку Миколай спирається в дорозі. Але ж звичайний ціпок, з яким ходять старенькі люди, не личить розкішному вбранню чарівника, тому посох – це ідеальна складова костюма.

6478bdcd0c793.webp

Варіанти посохів

Обираючи посох для чарівника, варто звернути увагу на декілька основних характеристик, а саме:
—    матеріал, з якого воно виготовлений;
—    довжину;
—    колір;
—    оздоблення.
Посох може бути дерев’яним або пластиковим, і це зазвичай впиває на вартість виробу. Він має бути досить довгим, тому при виборі необхідно враховувати зріст Святого Миколая. Колір посоха повинен гармоніювати з одягом, тому не варто нехтувати цим і обирати перший-ліпший, який трапився.
Щодо оздоблення, то і тут є безліч варіантів. Можна вибрати простенький виріб, а можна придбати справжній витвір мистецтва. Ще один важливий фактор, який необхідно враховувати при виборі посоха – це його вага. Якщо ваш Святий Миколай планує перебувати в цьому образі тривалий час, то перевагу краще надати легенькому посоху.

Де знайти посох для Святого Миколая?

Ідеальний варіант, і до того ж найлегший – це купівля готового карнавального комплекту. В цьому випадку ви можете не сумніватися в тому, що всі елементи костюма ідеально пасуватимуть один до одного, а створюваний образ буде бездоганним і завершеним.
Скориставшись цією підказкою https://billibons.com.ua/ua, ви без особливих проблем знайдете саме той посох, який ідеально впишеться у святковий образ.

6478bdf1153c4.webp

Деякі поради

Готуючись до свята, не залиште поза увагою такі важливі елементи костюма, як білосніжна перука, такого ж кольору борода, якісний мішок для подарунків, і тоді ваш Святий Миколай неодмінно порадує своїм бездоганним зовнішнім виглядом не тільки дітей, а й дорослих.

Автор Людмила Могилко

Комментарии запрещены.

Свежие записи

Архивы